A students' guide

Όπως και σε πολλά πράγματα στη ζωή, έτσι και σε μία σχολή χορού η αρμονική συνύπαρξη μαθητών και καθηγητών χορού είναι βασικό στοιχείο δημιουργίας όμορφου κλίματος ώστε οι καθηγητές να μπορούν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, οι μαθητές να μπορούν να αποκομίσουν τα οφέλη των μαθημάτων που παρακολουθούν και τελικά όλοι να περνούν καλά!

Με δεδομένη την επαγγελματική συμπεριφορά που πρέπει να επιδεικνύουν οι καθηγητές, είναι πολύ σημαντικό οι μαθητές να λαμβάνουν υπόψη τους τα παρακάτω.

Προσωπική υγιεινή
Δεν υπάρχει τίποτα πιο ευχάριστο από το να χορεύεις με ή δίπλα σε ανθρώπους καθαρούς και μυρωδάτους! Όσο ωραίο, απολαυστικό ή ευχάριστο και αν είναι για τον καθένα μας ξεχωριστά ένα φαγητό, μια λιχουδιά, ένα ρόφημα ή μία "κακή συνήθεια", όταν μπαίνουμε στην αίθουσα πρέπει να σκεφτόμαστε και τους άλλους που δεν είναι υποχρεωμένοι να "ανεχτούν" τις "μυρωδιές" μας, ειδικά από κοντινή απόσταση! Για τον ίδιο λόγο, είτε ερχόμαστε στο μάθημα μετά από δουλειά/γυμναστήριο/φροντιστήριο είτε απευθείας από το σπίτι, πρέπει να φροντίζουμε να είμαστε ντυμένοι με καθαρά ρούχα. Τέλος, λίγο αποσμητικό δεν έβλαψε κανέναν!

Ευπρεπής συμπεριφορά απέναντι στους καθηγητές
Ο σεβασμός και η εκτίμηση που ζητάμε από τους άλλους ξεκινάει πρώτα από τον σεβασμό και την εκτίμηση που δείχνουμε εμείς στον εαυτό μας αλλά και σε εκείνους! Σκεφτείτε ότι ο/η καθηγητής/ήτρια βρίσκεται μαζί σας στην αίθουσα χορού για να σας διδάξει χορό και να σας παιδαγωγήσει πάνω σε αυτόν και αυτό είναι το μόνο που πρέπει να ζητάτε από εκείνον/εκείνη. Έχετε κατά νου ότι μπορεί να "πληρώνετε για τα μαθήματα" αλλά και ο/η καθηγητής/ήτρια προσπαθεί να κάνει την δουλειά του!

Ευπρεπής συμπεριφορά απέναντι στους συμμαθητές
Σαν άνθρωποι, όλοι, ανεξαιρέτως, έχουμε τα καθημερινά μας άγχη, στενοχώριες, προβλήματα και καλό θα ήταν να προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν γίνεται πιο ευχάριστοι στους γύρω μας. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην λύνεται με καλή διάθεση, ευγένεια και χαμόγελο!

Συμπεριφορά πριν και κατά τη διάρκεια των ομαδικών μαθημάτων
Φροντίστε να είσαστε στη σχολή περίπου 10 λεπτά πριν την έναρξη του μαθήματος ώστε να κάνετε τις απαραίτητες προετοιμασίες (αλλαγή παπουτσιών, ενδυμασίας κλπ) ούτως ώστε το μάθημα να ξεκινήσει στην ώρα του. Η τήρηση του προγράμματος είναι προς το συμφέρον όλων.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, έχετε υπόψη ότι ο καθηγητής βρίσκεται στην αίθουσα για όλους και όχι κατά δική σας αποκλειστικότητα (γι’ αυτόν τον λόγο, εξάλλου, υπάρχουν και τα ιδιαίτερα μαθήματα). Οι συμμαθητές σας θέλουν να παρακολουθήσουν το μάθημα όπως και εσείς! Επιδείξτε κατανόηση και ομαδικό πνεύμα!

Συμπεριφορά εντός του χώρου της σχολής
Ακολουθήστε τους κανόνες της σχολής. Τόσο απλά! Είναι για το καλό όλων!

Μόνο μέσω του σεβασμού και της αλληλοκατανόησης μπορούν να δημιουργηθούν οι ιδανικές συνθήκες έτσι ώστε όλοι να απολαύσουμε και να ευχαριστηθούμε τον χορό και τα οφέλη του!

Καλά μαθήματα!

Pin It

Σχολή Χορού Tiempo Loco

Tiempo Loco Dance School

Ελάτε να βγάλουμε τον καλύτερο χορευτή που κρύβετε μέσα σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σχολή Χορού Tiempo Loco

Τηλ: 213 0122984
E-mail: tiempolocodance@gmail.com

Εθν. Αντιστάσεως 26,
Τ.Κ. 18531, Πειραιάς

 

Ώρες λειτουργίας

Δευτ - Τετ - Παρ:
18:00 - 22:00
Τρίτη - Πέμπτη:
12:00 - 14:30 & 18:00 - 22:00
Σάββατο:
09:00 - 20:00

Μάθετε να χορεύετε

Rumba, Cha Cha Cha, Samba, Jive, Rock n' Roll, Paso Doble,
Tango, Fox Trot, Slow Waltz, Vienneze Waltz, Quick Step,
Argentine Tango,
Salsa, Bachata, Merengue, Rueda de Casino

Αποκτήστε

Επαγγελματικά & ερασιτεχνικά διπλώματα IDTA

Μέλος των

IDTA IDTA Greek Area ΠΑ.Σ.Ι.ΣΧ. Πανελλήνιο Σωματείο Ιδιοκτητών Σχολών Χορού

Είμαστε μια σχολή χορού που αγαπάμε αυτό που κάνουμε! Ελάτε να βγάλουμε τον καλύτερο χορευτή που κρύβετε μέσα σας!

Express yourself!
Dance your Dream!